1983
Amb quinze anys ajudo als dissenyadors gràfics martorellencs Francesc Querol i Joan Porta. Amb ells conec els secrets d'un ofici molt diferent de com es desenvolupa actualment. Així, aprenc a treballar amb astralons, transferibles, couchés, regles flexibles, tinta i blanquet, llancetes i brunyidors, repro-master, copis i revelador, sprai-mount removible, stripings i llàpis blau.

1985
Als disset anys faig dissenys i art-finals de collarins, taps-corona i càpsules retràctils per a licors, olis i aigües al dept. tècnic de les Manufactures Metàl·liques Canals Pasqual.

1988
Als vint anys començo a treballar a Tràfic gràfic, un estudi d'Esplugues que ofereix suport tècnic a agències de publicitat com l'aleshores Lorente-Mussons, avui Lorente grup de comunicació, i cartells i campanyes de premsa per als les estrenes cinematogràfiques de Lauren films.

1990
Entro a treballar a "Spootgraphic", posteriorment "Spot Concepte i disseny" i "Spot&XM" i m'hi estaré divuit anys! En aquest perìode entro en contacte -ja amb un ofici absolutament informatitzat- amb els equips de marquèting d'empreses multinacionals de productes de gran consum, com poden ser de drogueria/llar: Cruz Verde-Legrain, Reckitt&Benckiser o AC Marca, d'alimentació: Nutrexpa, Argal, Nabisco Brands o Bay Mar, de farmàcia: Sawes, Lab. Esteve o Lab. Leti, de fabricació industrial: Mundocolor o Ferfor, etc.

2008
Obro un estudi a Martorell on, a més de col·laborar amb col·legues de l'anterior etapa treballo per a clients propis com els ajuntaments de Viladecans o de Martorell i mitjanes empreses de gran consum com T2000 o Àpats Food.

 

Mur, 123 - 08760 Martorell - 652 112 384 - Correu electrònic